Sendblaster: de beste bulk email software voor email marketing

Hoe maak je een op permissie gebaseerde lijst

We hebben onlangs Form-html vrij gegeven, een gratis service dat u aanpasbare formulieren voor op uw website laat maken. Het is helemaal geïntegreerd met SendBlaster zodat u binnen de software de gratis formulier service kan gebruiken om data te verzamelen.

U kan formulieren maken om mensen in en uit te laten schrijven voor uw nieuwsbrieven en u kan SendBlaster gebruiken om ze te beheren.

Deze formulieren sturen een email met alle verzamelde data uit de velden naar uw mailing lijst onderhoud e-mailadres. Data kan verwerkt worden met onze mailing software SendBlaster. .

Na elke inschrijving van een klant vind u hun informative in uw SendBlaster database.

U kan een op permissie gebaseerde lijst maken naar wie u uw nieuwsbrieven en speciale aanbiedingen kan sturen.

U kan drie soorten formulieren onderhouden:

  • single opt-in formulier
  • double opt-in formulier
  • single opt-out formulier

 

Opt-in formulieren zijn inschrijfformulieren. Als de double opt-in is geselecteerd, ontvangt de gebruiker een bevestigingsmail die hij moet beantwoorden.

Opt-out formulier is een simpel uitschrijvingsformulier

 

Gratis captcha double optin formulier mail screenshot

 

Een korte notitie over de US en Europees Spam wet

De geaccepteerde US CAN-SPAM Act zegt dat een opt-out mogelijkheid in uw mails aanwezig moet zijn, dit kan genoeg zijn voor de Amerikaanse wet.

Denk eraan dat de European Directive 2002/58/EC is strenger en heeft verplichte “opt-in” modules nodig om de e-mails van klanten voor e-mailmarketing en nieuwsbrief inschrijvingen te verzamelen. De double opt-in inschrijvingssysteem is de beste manier om de privacy van uw klant te respecteren.

SendBlaster in de wereld  |  Blije klanten  |  Cookies  |  Sitemap  |        
© 2018 sendblaster.nl
Havenstraat 53, 7005 AG Doetinchem (Nederland)